5 “noteikumi”, lai izvēlētos ideālos brīvā laika apavus

BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM NO 20EUR ar OMNIVA

Tavs pirkumu grozs

aprīlis, 2023

5 “noteikumi”, lai izvēlētos ideālos brīvā laika apavus pavasara un vasaras sezonai

brīvā laika apavus

Tad, kad ziemas zābaki jau ir noslēpti dziļākājos un tumšākajos stūros, lai tās redzētu dienas gaismu tikai nākamziem, ir laiks kaut kam vieglākam un brīvākam!

Vai nezini, kādus apavus iegādāties šosezon un kā tos vilkt? Piedāvājam Tev 5 “noteikumus”, lai palīdzētu Tev stilīgi un pareizi nēsāt apavus 2023. gada pavasara un vasaras sezonā.

1. Izvēlieties brīvā laika apavus, kas atbilst tikai Tavam personīgajam stilam un vajadzībām

Apavu dizains var ievērojami atšķirties no viena zīmola līdz citam, tādēļ izvēlies brīvā laika apavus, kas atspoguļo tavu personīgo stilu un ir piemēroti jūsu ikdienas aktivitātēm.

2. Saglabā savus brīvā laika apavus tīrus un koptus

Regulāra kopšana un pareiza apavu uzglabāšana var pagarināt apavu kalpošanas laiku un saglabāt labu vizuālo izskatu. Par apavu kopšanu lasi mūsu bloga rakstā “Kā kopt apavus”.

3. Izvēlies pareizu izmēru

Nepareizs izmērs var izraisīt diskomfortu un pat kaitēt pēdu veselībai. Apavi, kas ir par lielu var berzt pēdu, taču par mazu - saspiest pirkstus un nagus. Tādēļ noteikti pārbaudi, vai apavi ir piemēroti tavai kājai!

4. Kombinē apavus ar pareizu apģērbu 

Apavi var būt universāli un piemēroti daudziem apģērba stiliem, taču ir svarīgi pārliecināties, ka tie izskatās harmoniski kopā ar pārējo apģērbu un rada saderīgu stilu. 

5. Nepārslogo apavus

Visbeidzot, apavi var būt izturīgi un piemēroti dažādām aktivitātēm, taču nepārslogo tos un nenēsā tos, ja tie nav piemēroti konkrētām situācijām vai laikapstākļiem. Tas var bojāt apavu izskatu un saīsināt apavu kalpošanas laiku.

Ja esi jau savus īpašos brīvā laika apavus atradis un jau baudi komfortablas kopīgas pastaigas ar tiem, lieliski! Taču, ja vēl esi meklējumos, laipni aicinām apmciemot mūsu klātienes veikalus vai internetveikalu.

Veiksmīgus pirkumus! Lai apavi ir labi Tavi sabiedrotie!

AUTORS: Viktorija Pakalne

Pēdējie raksti