Sagaidi vasaras saulgriežus ar stilu - Četras Zoles

BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM NO 20EUR ar OMNIVA

Tavs pirkumu grozs

jūnijs, 2023

Sagaidi vasaras saulgriežus ar stilu - viss, kas nepieciešams tavām svinībām

Melnā Piektdiena (29.7 × 21cm) (1604 × 924px)

Sagaidi vasaras saulgriežus ar stilu - viss, kas nepieciešams tavām svinībām būs šajā rakstā. Izmanto to, lai sakrāmētu savu somu, un tavas Līgo un Jāņu svinības garantēti būs izdevušās.

Garā kleita

Tā var būt vienkrāsaina, ar ziedu rakstu vai tautiskiem rakstiem, bet garā kleita būs ideālais variants, ja vēlies justies sievišķīgi un ērti, jo tajā varēsi lasīt pļavas ziedus, sēdēt uz zemes, pīt vainagus vai baudīt labumus pie galda.

Galvas sega

Galvas sega karstā, saulainā dienā ir numur viens lieta, kam jābūt līdzi. Tā var būt salmu cepure, lakatiņš vai visparastākā cepure ar nagu. Ja Emīls teica: “Galvenais, lai kājas siltas”, šoreiz mēs sakam - galvenais, lai galva ir pasargāta.

Ķermeņa aizsargkrēmi

Runājot par aizsardzību, nedrīkst aizmirst par pretiedeguma un pēcsauļošanās krēmiem. Zinām, tekstu “es taču neapdegu”, bez zinām arī, ta tie, kas pirmajā dienā tā saka, otrajā knapi sev var pieskaties. Lieto aizsargkrēmu!

Vējjaka/lietusmētelis

Pirmie trīs punkti ir svarīgi, ja Jāņi ir sausi, karsti un saulaini, bet būsim reāli, to mēteli labāk ir iemest somā. Sliktākajā gadījumā to no mugursomas neizņemsi vai varēsi to izmantot, kā padibeni. Bet, ja nebūsi paņēmis, tad noteikti līs lietus.

Saulesbrilles

Otrs svarīgākais aksesuārs pēc cepures. Saulesbrilles noderēs ne tikai, lai pasargātu acis no spožajiem saules stariem, bet arī, lai otrajā dienā aizsegtu nogurušās acis no citu cilvēku skatieniem.

Ērti apavi

Zinam, ka šādos svētkos pie dabas apavus nemaz negribās vilkt, bet, ja tomēr ir ātri jāaizskrien uz veikalu pēc saldējuma vai kāda dzēriena, tad ērti apavi ir vajadzīgi. Ādas sandales, vieglas kedas, gumijas zābaki, čības - šo izvēli atstāsim tavā ziņā, jo variantu ir pārāk daudz, lai mēs varētu uzņemties atbildību par pareizā apavi izvēli.

Siltās drēbes

Skaistās kleitas ir vajadzīgas, bet, lai Jāņu svinības varētu turpināties arī pēc saulrieta, neaizmirsti par kādu siltāku džemperi un biksēm. Tās arī tevi ļoti labi paglābs no odiem un citiem kukaiņiem, kas mostas naktī. 

Labs garastāvoklis

Svarīgāko esam atstājuši beigām - labs garastāvoklis. Ja būs tas, tad pārējam nav nozīmes, jo šie svētki ir par kopā būšanu, būšanu pie dabas, latviešu tradīciju saglabāšanu un jaunu tradīciju radīšanu.

Ceram, ka šis saraksts ir bijis izglītojošs un izklaidējošs. Ja tev vēl nav atrasti tavi ērtie svētku apavi, saulesbrilles, kas būs tavs lielākais sabiedrotais vai skaistā kleita, ieskaties šeit vai nāc uz kādu no mūsu veikaliem klātienē Rīgā vai Liepājā.

Vēlot skaistus, saulainus un lustīgus Jāņus un Līgo

Četras Zoles komanda! 🌿

Autors: Karīna Karnīte

Pēdējie raksti