5 iemesli kāpēc iepirkties VISPĀRDOŠANĀ - Četras Zoles

BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM NO 20EUR ar OMNIVA

Tavs pirkumu grozs

augusts, 2023

Nenokavē savu izdevību: 5 iemesli kāpēc iepirkties VISPĀRDOŠANĀ

Vispārdošana

Ja esi aktīvs iepirkšanās cienītājs, kas vienmēr meklē labāko piedāvājumu un cenas? Ja tā, tad mums Tev ir lieliskas ziņas! Četrās Zolēs ir sākusies ikgadējie vasaras sezonas izpārdošanas svētki - VISPĀRDOŠANA. Šis ir tas notikums, ko Tu negribi palaist garām, un te būs 5 iemesli kāpēc. ;)

Nepārspējamas atlaides populāriem zīmoliem

Vispārdošanas laikā vari iegādāties pasaulē pazīstamu zīmolu apavus un apģērbus par satriecoši zemām cenām. Vai gribi sev Prada kurpes, Nike botas, Valentino somu vai Levi’s džinsus? Tas viss pie mums ir pieejams tagad par vēl zemākām cenām.

Plašs preču klāsts

Atšķirībā no cititām izpārdošanām, kas fokusējas tikai uz daļu no veikala piedāvātā sortimenta, Četras Zoles Vispārdošanas laikā pazeminātās cenas ir pilnīgi VISĀM precēm. Tāpēc jau mēs to saucam par VIS-PĀRDOŠANU.

Iespēja sagatavoties aukstākam laikam jau tagad

Mūsu veikalos vasaras laikā iespējams atrast kādu biezāku jaku vai bikses, kas būs tieši laikā sākoties aukstākam laikam. Internetveikalā atradīsi arī cepures un pat zābakus. Pērkot ne sezonas preces (ziemas preces vasarā) ietaupīsi vairāk naudiņas un kas zina, varbūt sanāks iegādāties vēlkautko, ko sen jau kāro.

Maciņam draudzīga iepirkšanās

Mēdz gadīties, ka nevienmēr atlaides nozīmē zemās cenas, bet ne Četras Zoles VISPĀRDOŠANAS laikā. Zemās cenas ir garantētās, tāpēc laimīgs būsi gan Tu, gan Tavs maciņš.

Esi unikāls

Tu esi unikāls un arī mēs esam unikāli, jo preces pie mums ir neatkārtojamas tā vārda tiešākajā nozīmē. Preces lielākoties pieejamas vidnā eksemplārā, tādēļ esi drošs, ka nevienam citam nebūs tāda kleita, krekls vai sandales kā Tev.

Mēs ticam, ka piedāvājam izcilu iespēju katram doties lielā iepirkšanās piedzīvojumā, nekaitējot savam maciņam. Nenokavē savu iespēju, jo Četrās Zolēs VISPĀRDOŠANA norisinās tikai līdz 31.augustam. Iepērcies mūsu internetveikalā www.cetraszoles.lv vai nāc ciemos uz kādu no veikaliem Rīgā un Liepājā.

Pēdējie raksti