Kas ir kapsulas garderobe? - Četras Zoles

BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM NO 20EUR ar OMNIVA

Tavs pirkumu grozs

februāris, 2023

Kas ir kapsulas garderobe?

Kas ir kapsulas garderobe?

Kas ir kapsulas garderobe? Kapsulas garderobe jeb bāzes garderobe ļauj izveidot vairākus apģērbu komplektus ar mazu apģērbu gabalu skaitu. Līdz ar to kapsulas garderobe mākslu atrast no rīta ko vilkt padara daudz vienkāršāku un patīkamāku, jo visi apģērbi savā starpā saskan. Kādi bonusi ir kapsulas garderobei?

Mazāks apģērbu skaits var šķist ierobežojošs, tomēr mazāks drēbju skaits atvieglo apģērbšanās procesu, kā arī ļauj uz esošajiem apģērbu gabaliem skatīties radošāk un izmantot visu to potenciālu.

Kapsulas garderobes izveidošana ne tikai atvieglo apģērbu komplektēšanu, bet arī ir dabai draudzīgs risinājums. Šādā veidā tiek samazināts modes industrijas radītais kaitējums videi, radot un iegādājoties mazāk, taču kvalitatīvus apģērbus.

Tiek ietaupītas stundas, pat dienas no tavas dzīves. Iedomājies cik daudz laika tiek pavadīts iepērkoties, uzlaikojot drēbes, tās kārtojot, mazgājot, gludinot. Kapsulas garderobes gadījumā tiek pavadīts krietni mazāks laiks meklējot jaunu apģerbu un par to rūpējoties.

Atceries, ka kapsulas garderobe nenozīmē, ka tev ir tikai 7 apģērbu gabali. Vidēji vienā šāda veida apģērbu kolekcija sastāv no 30 līdz 50 apģērbu gabaliem. Tomēr izvēloties veidot kapsulas garderobi tu neatsakies no iespējas savā garderobē ieviest kādu sezonas trendu, vienkārši pirms tāda pirkuma veikšanas ir jāveic izvērtēšana un neliela plānošana (kā es šo jaunumu iekobinēšu savā garderobē? Cik bieži es to nēsāšu? Vai tas atbilst manam stilam? utt.)

Šis ir tikai mazs ieskats tajā, kas ir kapsulas garderobe un kādi ir tās ieguvumi. Tās izveidošana noteikti nav tas vieglākais un ātrākais process, taču ilgtermiņā tā noteikti atmaksājas. Savas kapsulas garderobes pirmos apģērbus noteikti vari atrast arī Četras Zoles veikalos un internetveikalā, taču pirms dodies uz veikalu veic kārtību jau esošās garderobes revīziju.

Pēdējie raksti