Kā pareizi ieziemot apavus - Četras Zoles

BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM NO 20EUR ar OMNIVA

Tavs pirkumu grozs

aprīlis, 2023

Kā pareizi ieziemot apavus?

Kā pareizi ieziemot apavus?

Līdz ar pavasara atnākšanu rodas jautājums - kā pareizi ieziemot apavus? Jāsāk ir ar skapja ģenerāltīrīšanu, nomainot biezos džemperus, mēteļus un zābakus pret kaut ko plānāku un gaišāku. Taču esam arī sagatavojuši sešu punktu saraksu, kuru izpildot, būsi kā nākas parūpējies par saviem ziemas apaviem.

  1. Izpēti vai zābakiem nav radušies kādi būtiski defekti. Ja tādi ir, tad jānovērtē vai tos ir iespējams labot vai tomēr no apaviem jāatvadās.
  2. Ja apaviem defektu nav vai tie jau ir salaboti, pirms noglabāšanas tie ir jānotīra ievērojot konkrēto apavu kopšanas instrukcijas.
  3. Zābaku purngalos vajadzētu ielikt apavu spriegotājus vai avīzes, lai zābaki nezaudētu savu formu un izlīdzinātos krunciņas.
  4. Apavus jāglabā kastēs, atviklnēs vai speciālajos apavu plauktos, kur tie nebūs saspiesti un nezaudēs savu formu.
  5. Pilnīgi noteikti apavus NEVAJADZĒTU likt plastmasas maisiņos, kur tie neelpos un nevarēs kārtīgi izžūt.
  6. Apavus būtu arī ieteicams sapūst ar kādu pretsēnīšu līdzekli.

Cerams, ka pēc šī saraksta izlasīšanas ir radusies skaidrība par to kā pareizi ieziemot apavus tā, lai tie ir gatavi jau nākamajā rudens/ziemas sezonā ar tevi doties jaunos piedzīvojumos. Tomēr, ja saproti, ka vēlies iegādāties jaunus apavus, ieskaties mūsu internetveikalā vai klātienes veikalos.

Pēdējie raksti