2023. gada pavasara/vasaras trendi - Četras Zoles

BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM NO 20EUR ar OMNIVA

Tavs pirkumu grozs

februāris, 2023

2023. gada pavasara/vasaras trendi

2d7a2a0f B6da 4611 9a45 C60e508f0934

Skat, kā janvārs paskrēja vēja spārniem un februāris kā īsais mēnesis ir vēl ātrāks. Tādēļ ar tik pat lielu ātrumu ir jāsāk domāt par pavasara/vasaras garderobi un sezonas trendiem. Tādēļ ieskatīsimies, kas šī gada siltajā sezonā būs aktuāls un varbūt kaut ko no tā tu varēsi implementēt savā skapī.

Zemā jostasvieta

Nu jau pavisam oficiāli, 90to gadu zemās jostas vietas būs aktuālas arī 2023. gadā. Sākot no džinsiem un šortiem līdz pat svinīgiem svārkiem. Zemās jostas vietas bikses vai svārkus kombinējot ar īsāku topiņu, vēsākai dienai uzmetot jaciņu pār pleciem, noteikti būsi “trendā”.

Spīguļi, vizuļi un gliteri

Spīguļu sezona parasti katru gadu sākas ar decembri un noslēdzas janvārī, taču ne šogad. 2023. gadā šis noteikums tiek pārkāpts un gliteru kleitas būs aktuālas arī siltajā laikā. Taču atšķirībā no aukstās sezonas, kad šie tērpi ir tumšos toņos, pavasarī, vasarā aktuāli būs rozā, pasteļu un gaišie toņi.

Kobalt zilais

Runājot par toņiem un krāsām, šajā sezonā par galveno krāsu ir kļuvusi kobalt zilā. Šeit var brīvi izpausties tērpjoties viscaur koši zilajā vai tikai pievienojot nelielus zilos akcentus savam tēlam, piemēram, klasiskam kompektam kombinējot spilgtās krāsas apavus vai somiņu.

Buduāra detaļas

Iespējams šis nebūs labākais trends ko ienest ofisa telpās, tomēr gaumīgi un pieklājīgi arī var sakombinēt arī kādu mežģīni vai satīna kleitiņu. Un ne visam jābūt redzamam, jo uzvelkot zeķturi vien jutīsies sievišķīgāka, pārliecinātāka un iekārojamāka.

Ballīšu somas

Mazās ballīšu somas tāpat kā spīguļu kleitas pāriet no ziemas sezonas siltajā gada laikā. Tās varbūt nav tās parocīgākās, bet nelielai ballītei vai pasēdēšanai ar meitenēm jau neko daudz nevajag. 

Pēc šī gada lielāko trendu apskates varam secināt, ka 2023. gada pavasara/vasara sezonā trendā ir būt pašpārliecinātai, skaistai un pamanāmai. Tavs ārējais tēls ir viena no tavām iespējām kā likt sev justies labāk, tādēļ nebaidies kādu no šiem trendiem iekļaut savā gardeobē. ;)

Pēdējie raksti