3 Must-have rudens zābaki Tavā garderobē - Četras Zoles

BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM NO 20EUR ar OMNIVA

Tavs pirkumu grozs

septembris, 2022

3 Must-have rudens zābaki Tavā garderobē

rudens zabaki

Līdz ar sezonas maiņu mainās arī apģērbi un apavi pēc kuriem mūsu rokas sniedzas arvien vairāk. Vasarai nomainot rudeni, kleitas nomaina bikses, blūzes nomaina džemperi un sandales - zābaki. Esam sagatavojuši sarakstu ar “must-have” trīs zābaku modeļiem Tavā šī gada rudens garderobē.

Zābaki ar biezu zoli

Zābaki ar biezu zoli ir ne tikai stilīgi, bet arī praktiski. It īpaši mūsu platuma grādos, kur ziema, rudens un pavasaris mainās ik pa stundai. Taču bieza zole ir tiešām dažādu stilu zābakiem - šņorzābakiem (Steve Madden Tornado), chelsea zābakiem (Steve Madden Veerly), augstpapēžu (V by Very) un citiem. 

Kovboju stila zābaki

    Šī stila zābaki nav gluži katra gaumē, taču tie ir trendīgi jau vairākas sezonas un izskatās, ka savu popularitāti tuvākajā laikā nezaudēs. Tādēļ šādu apavu iegāde būs laba investīcija, ja vēlies izskatīties stilīgi un sekot līdzi modes tendencēm. Lielisks Tavu pirmo kovboja zābaku modelis ir šis Melvin&Hamilton May15 pāris. Taču, ja nevēlies uzreiz pilnībā lēkt šajā trendā iekšā, laba alternatīva ir arī stilizēti un kovboja stilam līdzīgi zābaki, piemēram šie Calvin Klein Palmma.

Zeķzābaki

    Pirmā asociācija ar zeķzābakiem vienmēr ir gara auduma zābaki, lielākoties ar kantainu papēdi, taču tā nav šī gada situācija. Šobrīd zeķzābaki ir visi zābaki, kas ir cieši, neskatoties uz to garumu, papēža augstumu un materiālu. Šie Pavement Margherita un Steve Madden Hayle zābaki ir lielisks variants lietainajam rudenim.

    Visi šie zābaku stili un vēl daudzi citi ir pieejami gan mūsu internetveikalā, gan klātienes veikalos Rīgā, Tērbatas ielā 13, Daugavgrīvas ielā 74 un Liepājā, Lielā ielā 12. *Internetveikalā preču klāsts atšķiras no klātienes veikaliem.

Lai izdevusies iepirkšanās!

Autors: Karīna Karnīte

Pēdējie raksti