Rudens kopā ar Steve Madden - Četras Zoles apavu internetveikals

BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM NO 20EUR ar OMNIVA

Tavs pirkumu grozs

septembris, 2022

Rudens kopā ar Steve Madden

Steve Madden

Mums katram ir kāds zīmols, kuru mēs esam iemīļojuši vairāk un izvēlamies tā preces atkal un atkal. Kādam sportistam tas ir Nike vai Adidas, dabas mīļotājam Timberland un Rains, bet katram, kas intresējas par modi un stilu tas viennozīmīgi ir Steve Madden. Rudens kopā ar Steve Madden ir īstā izvēle, jo šis zīmols piedāvā gan klasisku, gan trendīgu apģērbu un apavus.

    Trendīgākās botas

    Visiem, kas novērtē trendīgus un ērtus apavus, Steve Madden rudens sezonas jaunumi būs tieši laikā! Steve Madden Match botas ir šīs sezonas populārākajos toņos - bēšas un atsvaidzinoši rozā. Taču ja vēlies ko interesantāku, perfekta izvēle būs Movement botas.

    Klasiskie zābaki

    Rudens un zābaki iet roku rokā, tādēļ ja esi klasisku un kvalitatīvu zābaku meklējumos, kurus varēsi nēsāt ilgāk par vienu sezonu, tad Steve Madden puszābaki ir tieši tas, kas Tev nepieciešams! Skyhy puszābaki ar tik stilīgo augsto zoli ir pieejami melnā, bēšā un kamieļkrāsā. Ja meklē savus perfektos chelsea zābakus (chelsea boots) tad Tev noteikti patiks Tusk puszābaki.

    Perfektais brīvā laika apģērbs

    Arvien vairāk gan uz modes mēlēm, gan ielas mēs redzam sporta apģērbu - legingus, lielus džemperus ar kapucēm (oversized hoodies). Ikaren džemperis ar Imadrid legingiem un Macdad botām būs perfektais apģērba komplekts svētdienas rīta skrējienam uz piemājas maiznīcu pēc kafijas un svaigi ceptām bulciņām. 

    Somiņas ikdienai un svētkiem

    Lai apģērba komplekts būtu izdevies, aksesuāri ir neatņemama sastāvdaļa. Pirmais un svarīgākais ikdienas aksesuārs ir soma. Steve Madden Burgent rokassoma būs ideāls variants, kurā ielikt gan maku, saulesbrilles, mājas atslēgas, gan citas ikdienā nepieciešamas lietas. Kā arī šī soma izskatīsies lieliski pie kādas kokteiļkleita vai cita svētku apģērba. Taču, ja ikdienas gaitām nepieciešams līdzi nest datoru, tad Blizzi soma būs ideāla.

    Visi rakstā pieminētie un vēl citi Steve Madden apģērbu un apavu modeļi ir pieejami mūsu internetveikalā un klātienes veikalos! Lai iepirktos, spied šeit.

Lai stilīgs rudens un izdevusies iepirkšanās!

Autors: Karīna Karnīte

Pēdējie raksti