Bullboxer - holandiesu dizains un kvalitate - Cetras Zoles

BEZMAKSAS PIEGĀDE PIRKUMIEM NO 20EUR ar OMNIVA

Tavs pirkumu grozs

novembris, 2022

Bullboxer - holandiešu dizains un kvalitāte

Bullboxer - holandiešu dizains un kvalitāte

Bullboxer - holandiešu dizaina un kvalitāte Četrās Zolēs. Zīmola dizains ir radies Nīderlandes pilsētiņā Valveika (Waalwijk) 1980. gada. Lielāka daļa no Bullboxer apaviem ir veidoti ar rokam no kvalitatīviem materiāliem, padarot tos par ērtiem un viegli pieejamiem apaviem cilvēkiem, kas spēj novērtēt roku darbu. Rudenim kļūstot tumšākam un slapjākam, šīs firmas apavi būs lieliski sabiedrotie.

Ja vēlies izcelties vai vienkārši savu ikdienu padarīt krāsaināku, tad zābaki ar krāsainu zoli būs tieši laikā! Izvēloties apavus ar krāsainu zoli tiek paspilgtināts tavs tēls un piešķirts papildus krāsas akcents tavam apģērbu komplektam. Šie melnie chelsea zābaki ar violeto zoli sniegs tavam apģērbu komplektam mazu krāsas akcentu, taču, ja esi par krāsām, tad apskati šos smilškrāsas zābakus ar zaļo zoli.

Tomēr, ja esi klasisku modeļu piekritējs, bullboxer zīmols, ir padomājis arī par tevi. Izvēloties klasiskus zābakus, noteikti nekļūdīsies, jo tie vienmēr būs aktuāli. Ari klasiskie šņorzābaki šim zīmolam ir pieejami trīs krāsās - melnā, bordo un dzelteni. Nedaudz interesantākam tēlam vienmēr var izvēlēties zābakus ar siksnām, kniedēm un sprādzēm, piemēram: šādi minimalistiski vai more edgy variants.

Arī vīriešiem ir pieejami kvalitatīvi un skaisti zābaku modeļi no Bullboxer. Lai arī klasiski, Bullboxer zābaki vīriešiem izceļas ar to augsto kvalitāti un noteikti kalpos vairākas sezonas. Zābaki ar biezo, rievoto zoli būs ideāls variants, kad uz ietvēm un ceļiem parādīsies pirmās ledus kārtas.

Visi rakstā pieminētie un vēl citi Bullboxer apavu modeļi ir pieejami mūsu internetveikalā un klātienes veikalos! Lai iepirktos, spied šeit.

Lai vienmēr siltas kājas un izdevusies iepirkšanās! 👢

Autors: Karīna Karnīte

Pēdējie raksti